Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker ved alm. visning af sidernes indhold, eller hvis du tilmelder dig Lystrup Kirkes nyhedsbrev om børnearrangementer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:Et unikt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet, smart watch eller mobiltelefon, dit ip-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:Navn, adresse og mailadresse.

Det sker kun, når du tilmelder dig Lystrup Kirkes 'Nyhedsbrev om børnearrangementer'.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og levere den service, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke sider du klikker på, geografisk placering, m.v. videregives ikke til tredjepart.Oplysningerne anvendes udelukkende til målretning af Lystrup og Elev kirkers aktiviteter og services.
Vi anvender kun Kirkeministeriets anbefaling af databehandlere, der giver oplysningerne en tilstrækkelig beskyttelse.

Afmelding af nyhedsbrev

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet ved at tage kontakt til sognepræst Hans Boas (hhmb(at)km.dk)

Benyttelse af fotos taget i og omkring Lystrup og Elev kirker

Vi anvender udelukkende fotos i henhold gængs presse- og medieetik.

Hvis du ser dig selv på et foto og ikke ønsker at blive set i den pågældende sammenhæng, så mail venligst til lystrupkirke(at)mail.dk

Giv en beskrivelse af billedet og siden, det fremkommer på.
Derefter sletter vi billedet.

Det betyder, at vi indsamler datafilerne med henblik på at registrere antal besøgende og populært indhold.

Sociale medier

Websitet ejes og publiceres af
Lystrup-Elev Pastorat

lystrupkirke(at)mail.dk

Denne orientering er senest opdateret 28. maj 2018 og vil løbende blive opdateret efter gældende regler og praksis.