Meditationsgudstjeneste med mindfulness

Trænger du til en pause fra hurtigheden?

Synes du nogen gange, det kan være svært at fokusere på det væsentlige i en hverdag, der bare suser afsted med dig?

Har du en forestilling om, at kirken og kristendommen har nogle ressourcer i forhold til at få mere ro og nærvær ind i dit liv?
Så kom til meditationsgudstjeneste i Elev Kirke.

Der er seks gudstjenester i de mørke måneder af året, og de foregår en hverdagsaften kl. 20.

Gudstjenesten er en vekslen mellem tekst, bøn, sang, stilhed, lystænding, musik og en længere guidet meditation — hver aften har sit eget tema.

Alle kan være med og nyde fordybelsen, eftertanken og roen.

I de lyse sommermåneder afløses gudstjenesterne af sommermorgen meditationer, som foregår de fleste onsdage fra kl. 8-8.30.

For datoer — se i kalenderen.

Reportage

Her kan du læse journaliststuderende Britt Lindemanns oplevelse af en mindfulnessgudstjeneste i Elev Kirke

Download reportage

Kirkebil