Juniorkonfirmand i Lystrup Kirke

Et tilbud til børn i
Lystrup Skoles tredje-klasser

Alle elever i Lystrup Skoles 3.-klasser får et tilbud om at blive juniorkonfirmand i Lystrup Kirke.

Vi arbejder med et undervisningsforløb tilrettelagt ud fra et nyt materiale om Fadervor.

Forløbet strækker sig over otte gange to lektioner placeret i forlængelse af den almindelige undervisning.

Vi tager også til Viborg og følger i Hans Tausens fodspor — det handler om reformationen i Danmark. Og derefter besøger vi Viborg Domkirke og hører bibelhistorie ud fra de mange flotte billeder i kirken.

Sidste gang i en sæson holder vi børnegudstjeneste med efterfølgende spisning og underholdning for børnene og deres familier.

Sognepræst Hans Boas og kirke- og kulturmedarbejder Bitten Andersen står for forløbet.

Lidt historik

Op mod jul arrangerer vi det traditionelle krybbespil, hvor 3.-klasserne fra Lystrup Skole er hovedaktører.

Se billeder fra krybbespillet 2018

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.
Læs mere her