5-års dåbsjubilæum

Vi holder 5-års dåbsjubilæum i begge kirker hvert år i januar.

Vi inviterer alle børn, der for fem år siden blev døbt i Lystrup og Elev kirke, sammen med deres familier til en kort børnegudstjeneste, frokost og underholdning.

Når det er fem år siden, man blev døbt, så har man en alder, hvor gode fortællinger appellerer til fantasien.

Derfor giver vi hver enkelt barn en børnebibel. Vi bruger "Alle børns Bibel" som gave. Erfaringen fortæller, at børnene bliver meget glade for den bog, og at den bliver læst flittigt derhjemme.

Efter børnegudstjenesten, hvor præsten fortæller bibelhistorie, spiser vi frokost sammen.
Bagefter er der en eller anden form for underholdning for børn og voksne.

NB! Børn der blev døbt for fem år siden i andre kirker, men som i dag er bosiddende i Lystrup og Elev sogne, er også velkomne til at være med.

Alle børn er velkomne til denne dejlige dag i kirkerne!

Dåbsjubilæum i 2020

I Lystrup Kirke holder vi dåbsjubilæum 15. januar 2020 kl. 17 for alle, som er blevet døbt i perioden 20. maj 2013 til 31. december 2014.

Se med ...

5-års dåbsjubilæum i Lystrup