Elev/Nye Seniorklub

Bestyrelsen i Elev/Nye Seniorklub

Vi begyndte i 2015 og har fået lov til at benytte Elev Sognehus.

Har du/I lyst til at være med?

Så send en mail til ib.bille(at)gmail.com og indbetal kontingent kr. 100 pr. person til konto
reg.nr.: 2404 — konto: 6 895 923 166 med angivelse af navn/navne.

Her kan du se dagsorden og referat fra generalforsamlingen 2018 og foreningens vedtægter

Elev/Nye Seniorforening holder møder i Elev Sognehus for alle seniorer i Elev/Nye, og bor du i Elsted/Lystrup, er du også velkommen.

Her et udpluk af en række spændende arrangementer, for den nye sæson

Tirsdag, den 1. oktober 2019
Vi har med tilskud fra Menighedsrådet i Elev, en udflugt til Kaj Munks Præstegård i Ulfborg.
På turen ser vi også Vedersø Kirke.

I præstegården spiser vi frokost og får en guidet rundvisning på 1 time.
På vej hjem gør vi holdt ved Stadil kirke, hvor en af landets smukkeste forgyldte altertavle befinder sig.

Afgang kl. 9.00 fra Elev kirke.
Forventet hjemkomst kl. 17.00.

Pris 200 kr.

Heri er indregnet: Bus, formiddagskaffe, frokost med en øl/vand, entre, guide og eftermiddagskaffe.

Vi håber I har lyst til at være med på en hyggelig tur.

Tilmelding til Ib Bille på mail ib.bille(at)gmail.com og indbetaling af 200 kr. pr. person senest den 10. september 2019 på reg.nr. 2404 konto-nr. 6895923166.

Mandag, den 28. oktober 2019 kl. 19.00 i Elev Sognehus
”Hjælp vi synker”

Efter et oplæg vises filmen ”Hjælp vi synker”, som er en beretning fra en skibskatastrofe i 1982.

Foredragsholderen Rogvi Johansen var deltager som matros på et fiskeskib, som bjærgede dem, der var ved at forlise.

Mandag, den 11. november 2019 kl. 14.30 i Elev Sognehus
Fotograf Kim Haugaard kommer og fortæller om sine spændende historier fra sine år på Aarhus Stiftstidende, som fotograf.

Formål

Seniorklubbens formål er, at 60+ får mulighed for at deltage i et godt fællesskab, forblive aktive og dermed styrke livskvaliteten og det gode liv.

Kontaktperson er Ib,
ib.bille(at)gmail.com

Vi har "klubdag" hver anden mandag i lige uger.
Vi er i dag 41 medlemmer.

Du/I kan naturligvis deltage i den udstrækning, man har tid og lyst.

Alle kan byde ind med aktiviteter og på den måde være en del af fællesskabet.

Af aktiviteter kan nævnes: Foredrag, virksomhedsbesøg, museums- og seværdighedsbesøg, julefrokost, fællesspisning, forårsfest og naturligvis vores klubdage med kaffe, spil og hygge.