Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling

Reserver allerede nu 15. marts til sogneindsamlingen 2020

Søndag den 10. marts 2019 indsamlede 55 personer i Lystrup og Elev til sammen 25.467 kr.

En stor tak til alle indsamlerne for en flot indsats af både voksne, børn og unge.
I Elev var der 17 indsamlere, og i Lystrup deltog 38 indsamlere.

Tusind tak til alle, som har givet et bidrag og dermed ydet en hjælp til dem, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. Landsresultatet blev 10,5 mio. kr.

Som indsamler er du med til at samle ind til broer, diger og flugtveje, der kan udgøre et værn mod katastrofer. Du er med til at samle ind til rent drikkevand og mad, der kan overleve tørken. Du er med til at klæde verden på til klimaforandringerne. Og du er ikke alene. Du er én ud af tusindvis af indsamlere, der står sammen om verdens nok vigtigste sag.

Tilmeld dig som indsamler
Henvend dig til vores indsamlingsleder enten i Lystrup eller Elev.
I højre spalte kan du se, hvordan du kan komme i kontakt med Kirsten i Lystrup eller Karen i Elev.

En kop varm kakao gør godt efter indsamlingsturen!

Lystrup

Kirsten Nymann Pedersen er vores indsamlingsleder.
Du er velkommen til at  kontakte hende på
tlf. 2758 5189

Elev

Karen Sandager Bilde er vores indsamlingsleder.
Du er velkommen til at kontakte hende på
Mobil 2012 0150

Download faktaark om landsindsamlingen her

eller besøg