Tekstilkunst og 25-års jubilæum

Et skole-kirke samarbejde, som resulterede i
en flot udstilling til
Lystrup Kirkes 25-års fødselsdag

Eleverne fra 4.a, 4.b, 4.c og 4.d på Lystrup Skole gav sig i kast med en stor opgave i håndarbejde.

De lavede en række billeder til en udstilling i Lystrup Kirke i forbindelse med kirkens 25-års fødselsdag.

Teknikken, som eleverne benyttede, kaldes nålefiltning.

Billederne er illustrationer til den dramatiske fortælling fra Det Gamle Testamente om Josef og hans brødre, som sognepræst Hans Boas har været på skolen og fortælle for børnene.

__________________

Her ser du elever fra 4.c på Lystrup Skole, som har gang i filtenålene. Der skal stikkes ned rigtig mange gange for at få uldens fibre til at filte, inden projektet er helt færdigt.

Ved ferniseringen på udstillingen demonstrerede en af drengene fra 4.-klasserne, hvordan man nålefilter (se billedet nederst i højre spalte).

Samlet overblik

Her kan du se alle de små fortællinger

Download plancherne