Tilbageblik

— med glimt fra gode stunder i Lystrup Kirke

Afsked med en skattet medarbejder
En lidt vemodig dag, men fyldt med hjertevarme. Omkring 100 mennesker mødte op for at tage afsked med vores Henrik.

Bevæg dig glad
En dag for områdets seniorer, hvor Lystrup Kirke lagde ramme til som aktiv medspiller i lokalområdet.

Børneopera
De yngste børn blev introduceret for operaen som kunstform af "tante brun, tante grøn og tante lilla".

Kyndelmissegudstjeneste
En ungdomsgudstjeneste bygget op omkring ni læsninger. 60 elever fra Aarhus Efterskole gengav læsningerne i drama, dans, sang og musik.

Lystrup Kirkes 30-års jubilæum
En festdag, hvor mange kom forbi.
Først festgudstjeneste, derefter frokost og naturligvis afslutningskoncert med Lystrup og Elsted kirkers kor.

Syng dig glad!
Eftermiddag i musikkens tegn sammen med vores organist og Lystrup Kirkes to pigekor, hvor vi blev præsenteret for den nye "Højskolesangbog for børn".

Kirkebil

Til alle gudstjenester og aktiviteter i Lystrup Kirke kan du få kirkebil.
Du bestiller den på kordegnekontoret,
tlf. 8622 7976.