Handicapvenlig kirke

Alle er velkommen i Lystrup Kirke
− uanset eventuel funktionsnedsættelse

Vores kirketjenere er altid parate til at hjælpe dig i kirken ved gudstjenesterne såvel som ved alle øvrige arrangementer.

I kirkerummet og mødesalen har vi installeret teleslynge, og der er elevator, så du nemt kan bevæge dig frit fra én etage til en anden.

Gangbesværede og kørestolsbrugere har nem adgang til Lystrup Kirke, fordi der ikke er trappetrin.
Der er handicaptoilet på parterre plan.

Hvis du har helt specielle behov, der skal imødekommes for at kunne deltage, er du altid velkommen til at kontakte kirkekontoret. Kordegnen vil være behjælpelig med at finde en løsning i samarbejde med kirketjeneren

Telefon: 8622 7976 − træffes bedst hverdage mellem kl. 9.30 og 13.
Mail: lystrup.sogn(at)km.dk

På kirkekontoret kan du også bestille kirkebil, hvis du har brug for at blive transporteret til og fra Lystrup Kirke.

Vil du se kirken ...

Lystrup Kirke er åben for besøgende alle hverdage i kordegnekontorets åbningstid og efter aftale med kordegnen på tlf. 8622 7976.

Kordegnen kan formidle kontakten til frivillige, som vil vise kirken frem for grupper.