Sognegrænsen er udvidet

Velkommen til de borgere, der nu er blevet en del af Elev sogn

Elev Sogn flytter grænsen mod vest.

Kirkeministeriet har den 14. juni 2017 godkendt, at Elevs sognegrænse mod Lisbjerg sogn er flyttet mod vest.

Flytning af sognegrænse er et ønske fra Elev og Lisbjerg sogne, da vi har fundet det hensigtsmæssigt, at Nye ligger i Elev sogn.

Adresserne Petersmindevej 33, Larsmindevej 29 og 35 samt Elstedvej 73 til og med 120 er nu beliggende i Elev sogn.

Jeg vil på Elev menighedsråds vegne byde velkommen til de borgere, der nu er blevet en del af Elev sogn.

Vi ved godt, at der kan være nogle, som gerne forsat vil være tilknyttet Lisbjerg sogn, her er der flere muligheder for at løse sognebånd.
Er der ønske om dette kan nærmere oplysning ske ved henvendelse til kirkekontoret.

Endnu en gang velkommen!

På Elev Menighedsrådets vegne
Lehn Bang-Mortensen
formand

Klik på logoet, og du kan se Kirkeministeriets godkendelse af sognegrænsens udvidelse i Elev.

Velkomstfolder

Det sker i Elev