Koncerter i Lystrup Kirke

Velkommen til efterårets koncertrække i Lystrup Kirke

Koncert med Nicolas Sublet og Aya Tominaga Olesen

Søndag, den 23.februar kl. 15

Denne eftermiddag er der mulighed for at høre violin- og klavermusik med to internationale herboende musikere, franskfødte Nicolas Sublet og japanskfødte Aya Tominaga Olesen.

Nicolas Sublet begyndte allerede som fireårig at spille violin og har studeret ved konservatorierne i Grenoble, Genève og Lyon.

I 2015 studerede Sublet hosprofessor Mo Yi, først i Berlin og siden i solistklassenpå Det Jyske Musikkonservatorium.
Han af sluttede sine studier i solistklassen med en debutkoncert i juni måned.

Aya Tominaga Olesen er uddannet på Toho Gakueni Tokyo, hvorefter hun flyttede til Amsterdam for at studere hos professor Matthijs Verschoor.

I Ayas musikervirke har Bach en ganske særlig plads, og hun har modtaget det tyske forlag Bärenreiters Urtext pris for sine opførelser af netop Bachs værker.
Hun har desuden været finalist og prismodtager i Bach-konkurrenceni Bach's hjemby Leipzig.

Ved koncerten fremføres bl.a. Johannes Brahms' sonate for klaver og violin i G-dur, opus 78.