Koncerter i Lystrup Kirke

Velkommen til forårets koncertrække i Lystrup Kirke

Koncert med BarbAros

Koncerten er udsat til efteråret

BarbAros har på kun to år opnået et imponerende niveau og deltog i efteråret i konkurrencen Let The Peoples Sing i Barcelona.

Ud af ni finalister blev BarbAros kåret som samlet vinder og løb med det prestigefyldte trofæ The Silver Rose Bowl.
Korets næste konkurrence er De Nordiske Mesterskaber i Barbershop i Helsingborg til april.

Barbershopgenren er forholdsvis ukendt i Danmark og dyrkes som oftest af en kvartet.
Ved at udvide til et helt kor med flere på hver stemme kan man skabe en fantastisk lyd, som er helt særlig for barbershop.

Alt synges udenad og mange af numrene indeholder en enkel, men effektiv koreografi som gør, at koncerterne med Barbaros ikke bare bliver en oplevelse for ørerne, men også for øjnene.

Repertoiret spænder vidt fra gamle kærlighedssange, over kendte danske slagere til up-tempo hits, så der vil være noget for enhver smag.

Koret dirigeres af Jonas Rasmussen.

Koncert med Blueser og Ballader

Onsdag, den 13. maj kl. 19.30

Blueser og Ballader og deres dirigent Tina Buchholtz byder velkommen til foråret under temaet ”Breve hjem” − en musikalsk fortælling inspireret af de danske udvandrere.

De udvandrede med sjælen fuld af drømme, længsler og bekymringer.
De sendte breve hjem med fantastiske beretninger og livsfortællinger.
Om menneskers heroiske kamp for at overleve i en usikker og fremmed verden.

Glimt af disse fortællinger kæder denne anderledes og eftertænksomme koncert sammen.

Der er sange om den ulykkelige og forbudte kærlighed i New Orleans, om længsel efter idyllen i Georgia, om kærlighed i Rio, om det svære farvel, om det overvældende gensyn ...

Forårskoncert med kirkens kor

Søndag, den 17. maj kl. 17

Lystrup og Elsted kirkers Pigekor samt Lystrup kirkes Ungdomskor fejrer forårets komme ved koncerten.

Her vil korene synge nogle af de sange, som de har arbejdet med i løbet af sæsonen.
Der vil også være mulighed for at synge med på et par fællessange.

Korene ledes af Gethin D. Jones og Lars Nabe-Nielsen.

Musikskolekoncert

Mandag, den 25. maj kl. 19.30

Århus Musikskole fostrer mange musikalske talenter, og ved koncerten vil der være mulighed for at høre og se nogle af dem optræde.

Niveauet er højt, og koncerten vil være afvekslende med optrædende på forskellige instrumenter.

Nogle musikskoleelever vil optræde som solister, mens andre indgår i forskellige ensembler.

Koncerten præsenteres af musikskolelærer Christian Kraglund.