Koncerter i Elev Kirke

Musik & brunch

Søndag, den 25. august kl. 9.30

Musik og Brunch består af en kort gudstjeneste med fokus på musikken, derefter brunch i sognehuset og en lille koncert.

Arrangementet er slut ca. kl. 11.30, og dagens gæster er Jazz-duoen Quist Møller Duo.

Quist Møller Duo består af sangerinden Tescha Maria Quist og pianisten Jens Edlef Møller, som begge har spillet i utallige sammenhænge i det østjyske de seneste 30 år.

De har i 2017 fundet sammen i et musikalsk samarbejde med en stemningsfuld og intim stil.

Siden begyndelsen har duoen været meget aktiv med koncerter på jazzfestivaler, i kirker og rundt omkring på østjyske spillesteder.

Tilmelding på mail til sognehusvaert(at)elevkirke.dk senest søndag den 18. august.

Pris for brunch
— 50 kr. for voksne
— 20 kr. for konfirmander
— 10 kr. for børn

Fortællekoncert med Mathilde Falch

Elev Sognehus — lørdag, den 21. september kl. 19.30

Glæd jer til et nærværende, musikalsk og akustisk foredrag i selskab med sangerinden Mathilde Falch.

I sine populære “fortællekoncerter”, som er et mix mellem hendes egne sange og sin personlige historie med psykiatri og misbrug, fortæller Mathilde Falch gribende om at komme over på den anden side.

For det er i musikken og i formidlingen, at Mathilde har helbredt sig selv og delt sine inderste tanker og følelser til stor inspiration for sine lyttere.

Billetter til koncerten koster 125 kr. og kan købes via følgende link: bit.ly/2Pr8H5U

Allehelgengudstjeneste med stemningsfulde toner

Elev Kirke — søndag, den 3. november kl. 20

I forbindelse med Alle Helgens søndag holder vi i Elev en stemningsfuld aftengudstjeneste, som i ord og toner forsøger at give sorgen og afskeden sprog og plads.

I år deltager fløjtenist Trine Geltzer Dinesen med meditative og improviserende toner, og prædikant er kirkens tilknyttede sygehuspræst Lene Wagner.

Trine Geltzer Dinesen har arbejdet sammen med det palliative Team i Aarhus og har spillet for uhelbredeligt syge og deres pårørende både i eget hjem og på hospice.

Patienter og pårørende gav udtryk for, at musikken blev et frirum fra fokus på sygdom og flyttede opmærksomheden til livet, og banede en vej til "at få fat i sig selv" — og i hinanden, idet musikken kunne give mod til at tage fat på svære følelsesmæssige aspekter.

Det sker i Elev

Download plakat