Konfirmander årgang 2019, 7.x fra Lystrup Skole

Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da barnet blev døbt: "Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende".

Gud bekræfter altså, at han vil være der for det menneske, som engang blev døbt, og som nu skal konfirmeres.

Konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler eller måle troen. Konfirmation er ikke en eksamen, hvor man skal prøves i, om man nu tror på den rigtige måde.

Konfirmation er en bekræftelse på, at det, som Gud har lovet, står til troende. Det kan du regne med.

Konfirmationen er menneskets ja til at blive velsignet, og ja til at Gud hører med til vores tilværelsesforståelse.

Konfirmationer 2020

Lystrup Kirke