Ledig stilling

Kirketjener til Lystrup Kirke, Aarhus Nordre Provsti, Aarhus Stift

Ansøgningsfrist mandag, den 29. april 2019

Samtaler afholdes torsdag, den 9. maj 2019 fra kl. 9.00.

Har du lyst til at blive kirketjener ved Lystrup Kirke og varetage den praktiske kirketjeneste med klargøring af kirken til gudstjenester og kirkelige handlinger?

Har du gode samarbejdsevner og kan du bidrage ansvarsfuldt i et miljø, hvor mange forskellige faggrupper skal virke med fælles mål? Du skal medvirke til at skabe de bedste rammer for forkyndelsen og de mange andre aktiviteter ved kirken.

Kan du rumme og udvise respekt i både vanskelige og glædelige situationer og være imødekommende og venlig overfor menigheden i forskellige livssituationer?

Har du øje for detaljer i forbindelse med borddækning, servering og rengøring, og har du lyst til at medvirke i forberedelse og afvikling af aktiviteter og møder?

— Så har du muligheden for at blive vores nye kirketjener ved Lystrup kirke.

Om os
I Lystrup Kirke prioriterer vi liv, glæde og fællesskab. Du bliver en del af et team, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og er optaget af at skabe et godt arbejdsmiljø.

Se mere om os på www.lystrupkirke.dk

Stillingen er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse den 1. juni 2019 eller efter aftale.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer — Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og Organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og Forbundet af Kirke- og Kirkegårdsansatte og det tilhørende protokollat for gravere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Der er 3 måneders prøvetid. Der vil blive indhentet børneattest.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 271.363 — 348.377 kr. årligt. Menighedsrådets lønudspil til intervallønnen ligger omkring 271.363 kr. årligt. Hertil ydes et årligt rådighedstillæg på kr. 25.495 kr. årligt. Beløbene er alle oplyst i nutidskr.

Har du lyst til høre mere om stillingen så er du velkommen til at rette henvendelse til kontaktperson for personalet Mona Engelbrecht på 221 33 666.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Send den med relevante bilag til menighedsrådets formand Karsten Mumm på

9146fortrolig@sogn.dk

Birgitte Aalling, 1. kirketjener
Vi har travlt ved spaghettigudstjenesterne.
En af årets hyggelige begivenheder, julegudstjeneste for dagplejen.
At lave et veldækket bord er også en af vores opgaver.