Kunstudstilling i Lystrup Kirke

Julie Fredborg Jungesen
udstiller en række impressionistiske værker

Vi har nu haft fernisering i Lystrup Kirke på udstillingen med Julie Fredborg Jungersens billeder.

Kirsten Johanne Vase bød velkommen og fortalte om sit bekendtskab med Julie og hendes søster Marie, der også har udstillet i Lystrup Kirke.
Begge søstre har gået på Bjerget efterskole, hvor Kirsten og Carl Erik Vase har været forstanderpar.

Julie Fredborg Jungersen fortalte om den inspiration hun henter til sine billeder, bl.a. fra skagensmalerne samt de franske og hollandske impressionister.

For den musikalske underholdning stod Dagmar Skovgaard Boas, som sang tre spanske sange af Fernando Sor.
Victor Kjær Eskildsen akkompagnerede på guitar.

Udstillingen kan ses til og med 6. januar inden for kirkekontorets åbningstid og ved alle offentlige arrangementer.

Selvportræt