Kunstudstilling

Birgitte Leick udstiller i sommerperioden.

Udstillingen kan ses inden for kirkekontorets åbningstid
og ved alle offentlige arrangementer til og med torsdag, den 15. august

Birgitte Leick fortæller om sine arbejdsproces: ”Udgangspunktet for en del af malerierne var at male Cup Cakes!

Jeg var i processen også inspireret af at se nogle scanningsbilleder af en rygrad, alt imens jeg tænkte over de muligheder, oplevelser, udfordringer og chancer, livet giver.
Erfaringer — lag på lag!
Det kom der en serie billeder ud af.

Der er også billeder af figurer/fugle af mere naivistisk art, med en skævhed i udtryk og med et strejf af tegneseriestilen.

Figurerne står sammen og har temaer som: Social afhængighed, humor, der skal vinger til at flyve, at turde skille sig ud, flokmentaliteten, at stå med — at stå imod. At male er min hobby, og jeg maler primært for at eksperimentere med forskellige malerteknikker og for at sammensætte farver i et godt match.