Vores sponsorbarn

Exequiel Muñoz Leiva, fra Nicaragua

I Elev menighedsråd har vi besluttet,
at vi gerne vil samle ind til et sponsorbarn, som vi nu støtter
gennem SOS-Børnebyerne.

Breve fra Exequiel og SOS-Børnebyerne

Her er link til brev og statusrapporter, vi modtager omkring vores sponsorbarn

December 2016
December 2015
28. november 2014
22. juli 2014
16. december 2013

Brev fra Exequiel Muñoz, december 2012

Som alle ved, samles der hver søndag ind til et eller andet godgørende formål i kirkerne. Det kan være hjælp til socialt dårligt stillede, det kan være hjælp til katastroferamte mennesker i fattige lande.

Exequiel Muñoz Leiva, som vi støtter gennem indsamlinger i kirken, er 15 år.

Han bor i en SOS-børneby i Nicaragua sammen med sine to ældre søskende. Moderen er død, og faderen har ikke mulighed for at forsørge sin søn ordentligt.

Exequiel er en mild og rolig dreng, der udvikler sig fint for sin alder. Han er selvstændig og klarer sig fint i skolen. Han er den bedste i sin klasse og hjælper gerne sine kammerater.

Han har fået en del kammerater i børnebyen, som han spiller fodbold og leger med. Han elsker børnebyens have og synes, det er sjovt at hjælpe til med havearbejdet.

Vi er glade for, at vi fra Elev sogn nu har mulighed for at hjælpe Exequiel til en god barndom og skolegang og måske senere hen støtte ham i hans uddannelse.

Stor tak til alle, som vil give et bidrag i kirkebøssen til denne SOS-dreng!

Dec. 2015, Exequiel
2014, Exequiel
Dec. 2013, Exequiel
Dec. 2012, Exequiel