DropInDåb og vielse

Elev Kirke, lørdag, den 19. september kl. 10-12

Har du tænkt på at blive døbt, men har aldrig fået gjort alvor af det?
Eller vil du gerne have, at dine børn bliver døbt, men har ikke overskud til at holde fest?

Det eneste, du skal gøre, er at:
• møde op
• medbringe billedlegitimation
• og hvis det er et barn, der skal døbes, sørge for underskrift fra begge forældremyndighedsindehavere, hvis de ikke begge er til stede

Vi er klar med
• vand i døbefonten
• vidner/faddere (hvis du ikke selv har 2(-5) personer med)
• et højtideligt ritual i en afslappet atmosfære

Der vil være flere præster til stede, og forud for dåben får du en kort samtale med den præst, der skal døbe dig.

Ønsker du mere info kan du kontakte sognepræst Lene Dahl-Hansen på tlf. 2960 3460.

Det samme gælder, hvis du har lyst til at blive gift med din elskede i kirken! Hvorfor ikke få det gjort? Det behøver ikke at koste kassen eller at være planlagt flere år i forvejen at få Guds velsignelse over jeres kærlighed.

Helt spontant kan det dog ikke blive, da I skal medbringe en prøvelsesattest, som bestilles fra kommunen min. 14 dage i forvejen. I behøver ikke melde jer til − men som navnet siger blot droppe ind.
__________________

I Skæring Kirke er der DropInDåb lørdag, den 26. september kl. 10-13

Kirkebil

Til alle gudstjenester i vores kirker kan du få kirkebil.
Du bestiller den på kordegnekontoret,
tlf. 8622 7976.

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.
Læs mere her