Susanne Dahlgaard, praktikant hos Lene Dahl-Hansen

I ugerne 46, 47 og 48
får sognepræst Lene Dahl-Hansen igen en praktikant fra Pastoralseminariet.
Cand.theol Susanne Dahlgaard
skal gøre sig selvstændige erfaringer med præsteopgaverne både i Elev og i Lystrup.

Susanne Dahlgaard skriver om sig selv:

"Mit navn er Susanne Marie Park Dahlgaard, og jeg er 33 år gammel.

Jeg blev færdig som cand.theol. ved Aarhus universitet i juni, 2018 og er i øjeblikket studerende på pastoralseminariet i Aarhus med forventet afslutning til december.

Jeg er gift og mor til 2 små børn, og hele familien glæder sig til, at jeg inden længe bliver færdiguddannet præst.

Vi håber på, at jeg snarest finder en skøn menighed et sted i vores dejlige lille land.

Jeg har den store fornøjelse af at have min praktik ved Lene Dahl-Hansen i Lystrup/Elev over 5 uger dette efterår.

Den første ”bid” af praktikken var placeret de første 2 uger af september, og jeg fik et fantastisk indtryk af jeres kirker, præster og menigheder.
Det var i det hele taget et vanvittigt lærerigt forløb, hvor jeg både fik lov til at have konfirmander og stå for en hel gudstjeneste selv.

Jeg mener, at praktikken er noget af det mest givende i pastoralseminariets uddannelsesforløb, fordi vi får lov til at prøve kræfter med det allermest væsentlige i den præstelige gerning ude i det virkelige liv.

Man kan have nok så mange teorier om praksis, men man lærer helt enkelt mest ved rent faktisk at gøre.

Lene var god til at tage hånd om mine behov og støtte mig på de punkter, hvor jeg behøvede støtte.

Jeg blev bogstaveligt talt ”taget under vingen” og fik på den måde en naturlig indsigt i præstelivets ugentlige gang.

Jeg glæder mig allerede meget til mit næste praktikforløb, som starter i midten af november og strækker sig over 3 uger.
I den forbindelse vil jeg atter stå for gudstjenesten den 25 november, hvor jeg håber at se så mange af jer som muligt!"

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.