Spaghettigudstjeneste i vores kirker

Onsdag, den 26. september kl. 17

Elev Kirke
Torsdag, den 27. september kl. 17

Nu er det blevet sensommer, og igen er det tid til spaghettigudstjeneste.

Lyset er her heldigvis stadigvæk.
Vi glæder os over den gule sol, som giver varme og lys. Livet folder sig ud, høsten er i hus og æblerne er klar til at blive plukket.

De små planter, som børnene fik lige før sommerferien til spaghettigudstjenesten, er sikkert også blevet store i løbet af den dejlige sommer.

Gul er grundfarven til denne spaghettigudstjeneste.
Gul som solen, lyset fra det høje, ja Guds lys over jorden — også når det ser helt sort ud for os.

Hans og Lene vil denne gang fortælle og dramatisere historien om Josef, som tyder Faraos drømme og bliver en stor mand i Ægypten. Men først skal Josef så grueligt meget igennem, men lyset … det dukker altid op igen.

Josef var en klog mand. I drømme havde han fået at vide, at han i fremtiden ville komme til at herske over sine brødre.

Det tog brødrene ilde op. Og i forvejen var de jaloux, fordi Josef var far-Jakobs yndlingssøn.
Brødrene udtænkte en plan — de ville af med Josef.

Men … mon de blev venner igen?

Det finder vi ud af ved spaghettigudstjenesten, som varer 30 minutter.

Efter den lille børnegudstjeneste er der spaghetti og kødsovs til alle.
Det koster 10 kr. pr. person at spise med.

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.