Nyansat sognehusvært/kirketjenerafløser ved Elev Kirke

Først tak for en dejlig velkomst jeg har fået af Elev menighedsråd, kollegaer og af de frivillige. Jeg har endnu til gode at hilse på en del, hvilket jeg ser meget frem til.

Jeg hedder Lea Hankil Andersen og bor kun 15 min. fra Elev, i Selling ved Hadsten.
Jeg er gift på 24. år med Claus og sammen har vi 4 skønne børn, i alderen 17-23 år.

Når jeg ikke lige er at finde i sognehuset eller i kirken, så arbejder jeg ofte hjemme i mit atelier, enten med egen kunst eller med kunstterapi, som har en stor plads i mit hjerte.

Tidligere har jeg arbejdet som folkeskolelærer og gennem en del år i Café Parasollen i Viby (En social café under Viby sogn og KFUM's Sociale Arbejde).

Senest har jeg samlet mig erfaring som sognemedhjælper i en tidsbegrænset stilling i Hjortshøj.
Alt sammen veje og stier i tilværelsen som nu har ført mig til Elev sogn. Jeg glæder mig til at blive en del af det liv og samarbejde, som jeg fornemmer kirke og sognehus er en stor del af i Elev.

Mandag-torsdag har jeg min daglige gang i Elev Sognehus, tidspunktet vil variere.

I weekends vil jeg være til stede ved udvalgte arrangementer og som kirketjenerafløser for Benny Vingborg.

Jeg kan kontaktes bl.a. for udlån/udlejning af sognehuset
på tlf. 4256 2225 eller mail: elevsognehus(at)gmail.com

Det sker i Elev