Sangaften

Hjerte − sprog − kærlighed

Torsdag, den 24. oktober kl. 19

Vi har valgt ”hjertet” som ledetråd for sangvalget denne aften. Hjertet er et livsvigtigt organ, som det sidder derinde og pumper blodet rundt i kroppen. Men hjertet er også et poetisk udtryk for alt det, som virkelig har betydning for mennesket: Tanker, følelser og tro.

Højskolesangbogen er fuld af hjerte-metaforer: Hjertet knyttes sammen med det sprog, som ligger i vort modersmål. Mennesker kan føle sig knyttet sammen med hjertebånd. Gud kan sænke sit hjerte over jorden. De gyldne farver i sensommeren kan fylde hjertet med vemodig musik. Og til sin elskede kan man sige som Tove Ditlevsen: Så tag mit hjerte i dine hænder og tag det varsomt, og tag det blidt.

Denne sangaften, hvor vi også vil inddrage et par sange, som ikke står i Højskolesangbogen, er arrangeret af Kirsten Johanne Vase og Hans Boas.

Ved klaveret sidder organist Lars Nabe-Nielsen og Lystrup Kirkes kor medvirker.

Kom og vær med til at synge − af hjertens lyst!

Kirkebil

Til alle aktiviteter i Lystrup Kirke kan du få kirkebil.
Du bestiller den på kordegnekontoret,
tlf. 8622 7976.