Michael Mørch Thunbo, praktikant hos Hans Boas

Michael skal i praktik hos Hans i uge 39-40-41.

Han skal prædike ved gudstjenesterne i Elev og Lystrup
søndag, den 7. oktober kl. 9.30 og 11.

Hans er med til at tilrettelægge og gennemføre ungdomsgudstjenesten
torsdag, den 11. oktober kl. 19.00, hvor Michael også skal prædike.

Desuden skal Michael undervise konfirmander, deltage i forskelligt sognearbejde
og være med til samtaler i det omfang, det nu kan lade sig gøre.

Michael skriver om sig selv:

"Mit navn er Michael Mørch Thunbo, jeg er 25 år og skal i praktik ved Hans Boas i ugerne 39-41.

Her skal jeg prøve kræfter med hverdagen som præst og, forhåbentligt, møde en masse af jer fra Lystrup og omegn.

I begyndelsen af juni måned var jeg ude og besøge Lystrup Kirke, hvor jeg mødtes med Hans Boas og en række andre af kirkens ansatte.
Det var en skøn oplevelse, og jeg føler mig meget velkommen og inspireret til ugerne sammen med dem og jer i sognet.

Jeg studerer teologi på 4. år på Menighedsfakultetet i Aarhus, er bosat i Skejby med min hustru Helene, som arbejder som sygeplejerske på Aarhus Universitetshospital.

I min tid i Aarhus har jeg været en del af valgmenigheden Aarhus Bykirke, hvor jeg, som frivillig, har været med til at tænke tanker omkring gudstjenesten.

Samtidig ønsker jeg at udvide min inspirationssfære og lade mig udfordre af andre sammenhænge og måder at tænke på.

Foruden dette har jeg de forudgående 3 år været frivillig på værestedet ’Hamlet’ i Nørre Alle.

I min øvrige fritid spiller jeg fodbold i Hasle, elsker god litteratur eller friluftsture med venner.

Jeg er passioneret omkring kirke og mennesker og ønsker at være med til, at de to kan møde hinanden.

Jeg glæder mig rigtig meget til at gøre mig en masse nye erfaringer sammen med jer og håber på også at være til gavn for jeres sogn!"

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.