Vil du være med i Lystrup Kirkes Ungdomskor ???

Korsang skaber sammenhold, glæde og livslyst

Når man synger i kor, opstår der en harmonisk samhørighed − både for sangere og hos publikum.
Og sangen skaber glæde.

Det er en erfaring, som organist Lars Nabe-Nielsen har gjort i sine mere end 25 år som organist og korleder ved Lystrup Kirke.

Kunne du tænke dig at være en del af et dejligt korfællesskab, er muligheden her, for Lystrup Kirkes Ungdomskor optager i øjeblikket nye medlemmer.

− I øjeblikket består koret af 12 sangere, og vi vil gerne være flere, fortæller Lars Nabe-Nielsen og fortsætter:
Vi arbejder seriøst med musikken og stemmen og øver hver tirsdag. Sideløbende får vi stemmetræning af sangpædagog Tove Dahl Andreassen.

Lystrup Kirkes Ungdomskor optræder ved koncerter og musikarrangementer i Lystrup Kirke året rundt. Men derudover optræder koret også lejlighedsvist andre steder.

For at kunne fremføre en melodi, som den er skrevet − og ikke mindst synge sammen med andre − er det vigtigt at kunne synge rent. Derfor holder vi en stemmeprøve, inden optagelse i koret.

Der forventes et højt engagement, og sammen videregiver vi den glæde, som korsangen giver, fortæller Lars Nabe-Nielsen.

Mere info ...

Hvis du synes, det er noget for dig eller synes, du har en stemme, der er mere end klar til at blive arbejdet med, så tøv ikke med at kontakte Lystrup Kirkes organist Lars Nabe-Nielsen, tlf. 8622 8943 eller mail: lars.nabe-nielsen(at)mail.dk