Tilmelding til konfirmation

Konfirmation i Elev Kirke 2021?

I Elev er der tradition for at have konfirmationer den første weekend i maj, og de fleste konfirmander plejer at komme fra 7. klasse på Hårup skole.

Det viser sig dog, at der ikke er nogen fra Elev i den kommende 7. klasse, da elever fra netop den årgang blev spredt ud på mange andre skoler.
Derfor har vi brug for at få et overblik over, om der skulle bo nogen i Elev, som skal i 7. klasse efter sommerferien, og som gerne vil konfirmeres i deres lokale kirke og eventuelt også gå til konfirmationsforberedelse lokalt sammen med de gamle Elev-kammerater?

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre − også hvis man gerne vil følge konfirmationsforberedelsen sammen med sin nye klasse på den skole, hvor man går nu.

Ring eller skriv til sognepræst Lene Dahl-Hansen − meget gerne inden sommerferien − og så tager vi en snak om, hvad der kan lade sig gøre.

Mail: led(at)km.dk
Tlf.: 2960 3460.