Sorggruppe for unge

Ung — sorg — omsorg

For unge i alderen 16-22 år,
der har mistet et nærtstående familiemedlem.

Sorggruppen ledes af Eva Kirketerp,
specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri.

Sorggruppen for unge er et samarbejde mellem Lystrup, Elev og Elsted Kirke.

Vi har prioriteret, at det skulle være en professionel, med stor erfaring i arbejdet med denne målgruppe, som skulle stå med ansvaret.

Inden gruppen mødes første gang, vil psykolog Eva Kirketerp tage indledende samtaler med hver enkelt deltager.
Derefter mødes gruppen ti gange i løbet af et år.
Første gang bliver mandag, den 18. marts fra kl. 16.00-18.00 i Lystrup Kirke.

I forløbet bliver der taget forskellige temaer op. Derudover vil der være masser af tid til, at de unge kan dele nogle af de tanker med hinanden, som det ellers kan være så svært at tale med andre om.

Der er tale om et tilbud, som ikke har et  forkyndende sigte.
Alle unge mellem 16 og 22 år kan deltage uanset tro og overbevisning.

Vi mener, der er vigtigt, at også kirkerne kan tilbyde hjælp til denne målgruppe.

Det er svært at miste et nærtstående familiemedlem, også for unge, som gerne ville have delt fremtiden med den person, de har mistet.
Men det hjælper at lytte til andre, som kender til det — og det hjælper selv at sætte ord på.

Hvis du vil vide mere om sorggruppen eller ønsker at tilmelde dig, så kontakt Hans Boas på tlf. 2320 2392.

Mere info

Du kan få mere information og komme med i sorggruppen for unge ved at henvende dig til:

Sognepræst Hans Boas
Tlf. 2320 2392 eller

Flemming Rasmussen,
Folkekirkesamvirket i Aarhus

Aarhus Nordre Provsti har ydet økonomisk støtte.

Eva Kirketerp, er autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet, medlem af Dansk Psykologforening, og følger de Etiske principper for Nordiske Psykologer, og arbejder i fortrolighed.
En garanti for en teoretisk relevant baggrund og anvendelse af metoder, der er videnskabeligt anerkendte.