Indskrivning til konfirmation 2020 i Lystrup Kirke

Onsdag, den 12. juni kl. 17-18

Til konfirmander i 2020 og deres forældre

En flok glade konfirmander — 7.x fra Lystrup Skole, årgang 2019

Alle fra Lystrup Skole, som skal konfirmeres i Lystrup Kirke i foråret 2020, indbydes til at deltage i konfirmandindskrivningen onsdag den 12. juni kl. 17.00-18.00.

Lene Dahl-Hansen og Hans Boas fortæller lidt om undervisningen og om det forløb, som vi planlægger for de unge.

Vi har endvidere brug for nogle kontaktoplysninger, så vi kan orientere både konfirmander og forældre.

Da de fire 6. klasser fra næste skoleår bliver lagt sammen til tre klasser, bliver konfirmanderne undervist, som de hører sammen i de nye 7.x, 7.y og 7.z.
Men vi fastholder datoerne for konfirmationerne, sådan som det er blevet meldt ud for et par år siden, inden klasserne blev lagt sammen.

7.a: Fredag, den 8. maj (Bededag)
7.b: Søndag, den 10. maj (4. søndag efter påske)
7.c: Lørdag, den 9. maj (lørdag før 4. søndag efter påske)
7.d: Lørdag, den 2. maj (lørdag før 3. søndag efter påske)

Alle er velkommen til at følge konfirmationsforberedelsen — også selv om man er i tvivl, om man vil konfirmeres.

Undervisningen handler om at få sat nogle af livets store spørgsmål på dagsordenen og overveje, hvad tro er, og hvad tro betyder.

Konfirmationer 2020

Lystrup Kirke
7.a: Fredag, den 8. maj
7.b: Søndag, den 10. maj
7.c: Lørdag, den 9. maj
7.d: Lørdag, den 2. maj

Elev Kirke
Lørdag, den 2. maj
Søndag, den 3. maj

⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅⋅

Kommende konfirmationer

Tilbageblik

Prøv at tjekke de forskellige sider i menuen, og du vil få et lille indblik i, hvad vores konfirmander har haft gang i gennem tiden.