Juniorkonfirmand i Lystrup Kirke

Et tilbud til børn i
Lystrup Skoles tredje-klasser

Alle elever i Lystrup Skoles 3.-klasser får et tilbud om at blive juniorkonfirmand i Lystrup Kirke.

Vi arbejder med et undervisningsforløb tilrettelagt ud fra et nyt materiale om Fadervor.

Forløbet strækker sig over otte gange to lektioner placeret i forlængelse af den almindelige undervisning.

Sidste gang i en sæson holder vi børnegudstjeneste med efterfølgende spisning og underholdning for børnene og deres familier.

Efter efterårsferien bliver to af klasserne inviteret til af blive juniorkonfirmand i Lystrup Kirke.

Vi tager til Viborg og følger i Hans Tausens fodspor – det handler om reformationen i Danmark. Og derefter besøger vi Viborg Domkirke og hører bibelhistorie ud fra de mange flotte billeder i kirken.

Den tredje klasse blev inviteret til samme forløb i kirken i foråret 2019.

Hans Boas og Bitten Andersen står for forløbet.

Lidt historik

Op mod jul arrangerer vi det traditionelle krybbespil, hvor 3.-klasserne fra Lystrup Skole er hovedaktører.

Se billeder fra krybbespillet 2018

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.