Juniorkonfirmand i Lystrup Kirke

Et tilbud til børn i
Lystrup Skoles tredje-klasser

Alle elever i Lystrup Skoles 3.-klasser får et tilbud om at blive juniorkonfirmand i Lystrup Kirke.

Vi arbejder med et undervisningsforløb tilrettelagt ud fra et nyt materiale om Fadervor.

Forløbet strækker sig over otte gange to lektioner placeret i forlængelse af den almindelige undervisning.

Sidste gang i en sæson holder vi børnegudstjeneste med efterfølgende spisning og underholdning for børnene og deres familier.

Efter efterårsferien bliver to af klasserne inviteret til af blive juniorkonfirmand i Lystrup Kirke.

Vi tager til Viborg og følger i Hans Tausens fodspor – det handler om reformationen i Danmark. Og derefter besøger vi Viborg Domkirke og hører bibelhistorie ud fra de mange flotte billeder i kirken.

Den tredje klasse bliver inviteret til samme forløb i kirken i foråret 2019.

Hans Boas og Bitten Andersen står for forløbet.

Lidt historik

I vintersæsonen 17/18 var 3.b og 3.c inviteret til at være juniorkonfirmander.
Møde dem her

Torsdag, den 1. marts begyndte et nyt hold juniorkonfirmander. Børnene fra 3.a.
Møde dem her

Vi har også gået i Hans Tausens fodspor.
Se med fra vores tur til Viborg her

Op mod jul arrangerer vi det traditionelle krybbespil, hvor 3.-klasserne fra Lystrup Skole er hovedaktører.
Se billeder fra krybbespillet 2018

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.