Spaghettigudstjeneste i Lystrup Kirke

Hvert år arrangerer vi seks spaghettigudstjenester.

Hans og Lene dramatiserer en af bibelhistorierne,
koret synger et par sange og hjælper os med fællessangen.

Efter den korte børnegudstjeneste, der varer ca. 30 minutter, er der pasta og kødsovs til alle.
Det koster kun 10 kr. pr. person at spise med.

Så her er der mulighed for at få sig en god snak og et billigt måltid mad, så man kan gå mæt og glad hjem.

Dukken Lyri er altid med på sidelinien med små kommentarer, og vi har det altså rigtig sjovt!

Det kan du eksempelvis se fra spaghettigudstjenesterne, hvor det handlede om at være sur.
Så sur, at man har lyst til at lave en masse larm og ballade og måske kommer til at gøre og sige ting, man så bitterligt fortryder bagefter.
Vi fik besøg af en bi, som lavede nogle helt vilde lyde.

Dagens bibelhistorie var om de to brødre og den barmhjertige far. Lillebror, som går hjemmefra og vil leve livet på egen hånd, og storebror, der bliver hjemme og er pligtopfyldende.

Lillebror kommer hjem igen − om end noget slukøret − men faderen viser sin store kærlighed til begge sønner.

Næste spaghettigudstjeneste

Onsdag, den 29. januar kl. 17

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.
Læs mere her