Viborg med park og kirke

− med 3.a og 3.b fra Lystrup Skole

Eleverne fra 3. a og 3. b på Lystrup Skole var på en tur til Viborg arrangeret af kirke- og kulturmedarbejder Bitten Andersen og sognepræst Hans Boas.

Vi startede med at besøge klasserne, som fik en indføring i nogle af de bibelfortællinger, hvori der indgår forskellige planter.

Selve turen til Viborg fandt sted torsdag den 26. september.

Først besøgte vi voldanlægget ved Søndersø.
Her skulle børnene på et lille løb, der handlede om skabelsen og Paradis.

Derefter var der besøg i Bibelhaven, hvor eleverne i små grupper gik rundt og løste nogle opgaver ved at finde forskellige træer og planter, som er omtalt i bibelfortællingerne.

Efter en hyggelig frokost ved legepladsen gik vi til Viborg Domkirke, hvor børnene fik en god oplevelse ved at kigge på Joakim Skovgaards bibelske billeder samtidig med at de blev fodret med bibelhistorier.

Tak til lærerne Minna Forchhammer, Anne Lykke, Anne Hjølund og Line Engelbrekt, som hjalp til med at gøre det til en dejlig dag i Viborg.

Få nyhedsbrevet om børnearrangementer i Lystrup Kirke direkte i din mailbox.
Læs mere her