Elev og Hårup 2019-20

I fællesskab med Todbjerg/Mejlby sogn har vi haft et forløb med 3. klasserne på hhv. Elev og Hårup skole, og ikke mindst deres lærere, som strækker sig hen over hele skoleåret.

Vi har været på opdagelse i kirkerne, på kirkegården og i ritualerne, og vi har fortalt historier og sunget sammen.

I foråret skal vi i teater Gruppe 38 og se forestillingen En lille sonate, og vi skal besøge Kongernes Jelling og høre om dengang kristendommen kom til Danmark.

Overskriften for det hele har i år været Hjem-ude-hjem, og i starten af marts skal vi mødes og lave kunstværker over fortællingerne om Den fortabte søn og Josef.

Resultatet kommer til at hænge i Elev Sognehus indtil sommerferien, og man er meget velkommen til at komme forbi og se det flotte resultat.