Elev og Hårup 2018-19

I Elev har kirken og skolen valgt at tilbyde et skole-kirkeprojekt for alle i 3. klasse i samarbejde med Todbjerg/Mejlby sogn og Hårup skole.

Forløbet planlægges af præster og lærere i fællesskab og strækker sig over hele året, hvor vi mødes i kirkerne, på skolerne og tager på et par udflugter sammen.

I skoleåret 2018/19 startede vi med at besøge hhv. Elev og Todbjerg kirke og kirkegård og talte om, hvad de bruges til, og hvad der skal til, for at en kirke er en kirke.

Derefter lavede vi et kunstprojekt med udgangspunkt i fortællingen fra Det gamle Testamente om Jakobs drøm om himmelstigen med engle, der vandrede op og ned.
Det blev til en meget flot udstilling, som pyntede i Elev Sognehus.

I marts var vi på en tur til Aarhus, hvor vi fik en rundvisning i Aarhus Domkirken og var i Teater Gruppe 38 og se forestillingen "Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon".

I maj var vi på udflugt til Kongernes Jelling og fik fortællingen om kristendommens indførelse i Danmark, og hele forløbet sluttedes af med forældre og søskende til fernisering og afslutning i Elev Sognehus den 23. maj.

Det sker i Elev

Download plakat