Babysalmesang i Elev Kirke

Elev Kirke tilbyder babysalmesang for babyer fra 3-10 måneder ledesaget af far, mor eller anden voksen
— og det gratis at deltage.

Vi mødes kl. 10 og er sammen i ca. 45 minutter. Det er blevet en tradition, at vi bagefter fortsætter samværet i sognehuset med kaffe og hyggesnak.

Alle kan være med og vil opleve glæden ved både at se og høre de små reagere på stemmer, bevægelser, musikken og rummet.

Nyt hold

Den 3. september starter et nyt hold babysalmesang i Elev kirke.

Forløbet er for alle babyer fra 3 – 9 mdr. sammen med far, mor eller en anden voksen. Det strækker sig over 10 gange, og det er gratis at deltage.

Babysalmesangen starter i kirken kl. 10.00 og varer ca. 45 min.
Derefter er der hygge i sognehuset.

Det er sanger og kirkemusiker Anne Henriksen, som står for forløbet, og tilmelding skal ske til hende på tlf. 2263 9912 eller mail henriksenanne(at)hotmail.com med information om barnets navn og fødselsdato samt den voksnes navn, adresse og telefonnummer.

Anne Henriksen

sanger og kirkemusiker
står for babysalmesangen i Elev Kirke.

Det sker i Elev

Download plakat