Sognerejsen 2017

Berlin-Wittenberg — og retur

27 friske mennesker tog på sognetur til Berlin og Wittenberg sammen med rejseleder Uffe Vestergaard fra den 6. til 10. september 2017.
Det blev en herlig tur med pædagogisk indføring i kejsertidens, nazitidens og den kolde krigs Berlin.

Der var stærke og tankevækkende oplevelser på de steder, hvor begivenhederne fandt sted.
Og så blev der også en fin tur til Wittenberg, hvor vi besøgte Slotskirken, hvor Martin Luther slog sine teser op, og Bykirken, hvor han holdt gudstjeneste foruden Lutherhaus, som blev det hjem, han skabte sammen med sin hustru Käthe.

Desuden var der masser af tid til hyggestunder sammen med de andre på restauranter og cafeer.

Om søndagen var vi til gudstjeneste i Christianskirken, som er den danske kirke i Berlin, hvor præsten Jens Frederik Olsen holdt høstgudstjeneste sammen med os.

Billedserien stammer fra sognepræst Hans Boas’ mobilkamera.
Den inkluderer bl.a. et besøg i Pergamon museet, hvor Hans tog hen uden ledsagere en eftermiddag, mens resten af gruppen tog på sightseeing andre steder i byen.

Tak til Uffe Vestergaard for en vel tilrettelagt tur til Berlin!

wa
wa7