Lystrup & Elev kirker

Koncert med Northern Assembly

Lørdag, den 29 .september kl 20


Vi får besøg af bandet Northern Assembly der — som navnet antyder — er en forsamling af nordiske musikere med en fælles kærlighed til historier og musik.

Netop historiefortælling er en kerneværdi i Northern Assembly, som består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere.

De er opvokset alle andre steder end i Danmark — fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien. Northern Assemblys noget uklare fornemmelse af, hvor ’hjem’ er, giver perspektiv til deres sange som fortæller om hjemve, om at længes og søge efter håb og fred.

I samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i Northern Assembly skøn melodisk nordisk folkemusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

Northern Assembly har udviklet sig stærkt de seneste år og ud over bl.a. at have spillet på SPOT 2015,16 og 17, Tønder Festival og Nordklang Festival i Schweiz, har de vundet den aarhusianske Fatter Eskil pris i efteråret 2015.

Nu har du chancen for at opleve dem i Elev.
Dørene åbnes kl. 19.

Forsalg


Billetter koster 75 kr. + gebyr og kan købes via følgende link: bit.ly/2vMZQ53.

Se og lyt med her

Det sker i Elev


Download plakat

Del dette: