Mennesker på vej

v/Lone Ogstrup

Et yndet motiv for Lone Ogstrup er mennesker i samspil med deres omgivelser.

Det er vigtigt for hende, at beskueren lader sig opholde af motivet og giver sig tid til at undres og overveje, hvor de optrædende figurer er på vej hen − både helt bogstaveligt og i en mere symbolsk betydning.

Motiverne bliver skabt i forlængelse af hendes oplevelser og verden omkring hende. Lone arbejder på papir og lærred med akryl, olie, oliepastel, tusch og blyant.

Om kunstneren
Lone Ogstrup har sit værksted ved August Art i Vrinners på Mols. Der er hun en del af et kreativt fællesskab, hvor kunstnerne gensidigt inspirerer hinanden.

Siden 1998 har Lone ugentlig modtaget undervisning i tegning og maleri, hvor hun løbende bliver udfordret med bundne opgaver, hvilket er med til at vise hende nye veje i arbejdet med billederne.

2013-15 var hun underviser på Hadsten Billedskole − et fritidstilbud til børn i alderen 6-15 år.
Her var hendes fokus på billedkunst og brugskunst med hang til at benytte genbrugsmaterialer.

Fra dette efterår er hun ansat som underviser i maleri / FOF Aarhus.

Udstillingen kan ses inden for kirkekontorets åbningstid og ved alle offentlige arrangementer til og med 24. november.

Kunstudvalg

Kunstudvalget ved Lystrup Kirke består af:

Kirsten Johanne Vase
Hanne Nellemann Jørgensen