Kunstudstilling

Dorte Thrane udstiller en række ekspressionistiske værker
− med et strejf af kolorisme

Udstillingen kan ses inden for kirkekontorets åbningstid
og ved alle offentlige arrangementer til og med 25. oktober.

Dorte Thrane skriver:

Mit håb er, at du bliver glad, når du kigger på et af mine malerier, og at du kan sidde og 'falde i staver' over det. Hver gang jeg maler og sætter farverne på lærredet, så mærker jeg selv stor glæde og kærlighed.

Tit og ofte drager jeg ud i naturen og maler der.
Naturens ubetingede kærlighed strømmer mig i møde og det er DET, som jeg gør mig umage med at gengive.

Det er mit største ønske, at du også mærker det, når du ser på maleriet.

Jeg har siden barnsben tegnet og malet, det er min største passion. Jeg giver også gerne den erfaring videre, alt det som jeg selv har lært.
Det kan være i form af privat undervisning eller holdkursus.

Min far sagde til mig, da jeg var ung og uerfaren, at det var vigtigt at jeg fik en uddannelse, samt et job. Det gjorde jeg så inden for reklamebranchen, jeg blev reklametegner på Aarhus Stiftstidende, den allerbedste læreplads og senere hen arbejdsplads.

Det var før computerens tid, alt skulle tegnes og skrives i hånden, nøøøøj hvor jeg boltrede mig.

Jeg modtog sideløbende undervisning fra anerkendte kunstnere og på kunstakademiet i Aarhus.
Maleriet og kunsten vandt, så det er det, der er mit liv i dag.

Du kan se flere af mine billeder her eller på lnstagram

Kunstudvalg

Kunstudvalget ved Lystrup Kirke består af:

Kirsten Johanne Vase
Hanne Nellemann Jørgensen