Kunstudstilling v/Kunstnerhuset Karavana

Udstillingen løber til og med 30. august

Kunstudstillingen kan ses inden for kirkekontorets åbningstid til og med 30. august.

Det er en udstilling, hvor hver enkelt værk er lavet med hjerteblod.
Prøv at give dig tid til at studere dem nærmere, og måske kan også du fornemme, hvilke tanker der ligger bag.

Vi har her på siden valgt at lave et repræsentativt udsnit fra udstillingen.

Kunstudvalget i Lystrup Kirke

Om Atelier Karavana

Kunstnerhuset KARAVANA giver kunstnere med nedsat funktionsevne, mulighed for at træne aktivt medborgerskab gennem arbejdet med æstetiske lærerprocesser med teater, musik, billedkunst og fortælling.

Kunstnerne i Kunstnerhuset KARAVANA bidrager aktivt med alt det, de er gode til: Teater, musik, billedkunst og fortællinger om deres kunstneriske virke. De oplever en stor lydhørhed blandt husets gæster, studerende mm.

Via arbejdet med de æstetiske læreprocesser, bliver indtryk bearbejdet til kunstneriske personlige udtryk − i form af kunstværker, forestillinger, optog, koncerter osv.

Kunstnerne skaber derudover fortællinger om det kunstneriske arbejde og dét at være kunstner i Atelier KARAVANA.

Kunstudvalg

Kunstudvalget ved Lystrup Kirke består af:

Kirsten Johanne Vase
Hanne Nellemann Jørgensen