Sang og musik kalder minderne frem

− en ganske særlig eftermiddag for hjemmeboende demensramte
sammen med en pårørende

mandag, den 18. november kl. 14-16

Alle skal kunne være i livet − også med demens og som pårørende.

Aarhus Kommune og Lystrup Kirke er gået sammen om en tema-eftermiddag for hjemmeboende demente og deres pårørende.
Målet med eftermiddagen er at være med til at skabe netværk blandt borgerne, som på forskellig vis dagligt møder demensens udfordringer.

Alle hjemmeboende demente er velkomne til at deltage i eftermiddagen sammen med en pårørende − og det er gratis at være med.
__________________

Tilmelding
Af hensyn til det praktiske, skal vi have tilmelding senest fredag, den 15. november.

Tilmelding foregår til sognepræst Hans Boas − enten ved at sende en mail til hhmb(at)km.dk eller ringe/ sende en sms til 2320 2392.
__________________

Gennem sang og musik vil vi kalde minderne frem, mens vi sidder ved veldækkede kaffeborde.
Hvert bord har en vært, som vil være med til at skabe en tryg og hyggelig stemning, og der er dækket op til seks personer ved bordene.

Musikterapeut Hanne Mette Ochsner Ridder, synger for og med os.
Gennem sangen bliver vi mindet om det, som var engang, og som stadig kan kaldes frem med sangen og musikken.
Hanne Mette er professor i musikterapi ved Aalborg Universitet.

Ved at dele og relatere til fælles livserfaringer og problemstillinger, håber vi på, at deltagerne − de dementramte og især de pårørende – vil kunne skabe nye netværk.

Hvis der er interesse for dette, vil vi følge op med endnu et arrangement til foråret.

Fakta

Demens-eftermiddagen er et samarbejde mellem Frivilligkoordinator ved Aarhus Kommune, Marianne Keiser, demenskoordinator Bente Braad Klausen, Aarhus Kommune, sognepræst Hans Boas, Lystrup Kirke, og Solvejg Østergaard, Lystrup-Elsted-Elev Besøgstjeneste.

Arrangementet gennemføres ved hjælp at satspuljemidler.