Drop in dåb / vielse

Lørdag, den 21. september kl. 10-12

I forbindelse med Åben By Festivalen er kirken åben for dig, hvis du har lyst til at blive døbt eller viet!

Det kan være, du aldrig er blevet døbt som barn, og længe har overvejet det?
Det kan også være, du synes, det skal foregå uden alt for megen hurlumhej og for mange fremmede vidner?
Eller måske har I andre grunde til, at jeres barn skal døbes uden for den almindelige gudstjeneste, måske sammen med sine ældre søskende?

Nu har du altså muligheden og skal blot droppe ind i sognehuset lørdag den 21. september mellem kl. 10 og 12 hvor sognepræsterne Lene Wagner og Lene Dahl-Hansen vil tage imod jer.

DropInVielse
Det samme gælder, hvis du har lyst til at blive gift med din elskede i kirken!
Hvorfor ikke få det gjort?

Det behøver ikke at koste kassen eller at være planlagt flere år i forvejen at få Guds velsignelse over jeres kærlighed.
Helt spontant kan det dog ikke blive, da I skal medbringe en prøvelsesattest, som bestilles fra kommunen mindst 14 dage i forvejen.

I behøver ikke melde jer til — men som navnet siger blot droppe ind.

I er meget velkomne.

Det sker i Elev