Tak til Lystrup Sognestøtte


Fra Lone Sønderholm og Dorte Groth, Lystrup Fodbold, 
har vi modtaget tak med fotos og brev, 

som er skrevet på vegne af deltagende forældre, trænere og U15 drengene


U15 drengene er netop hjemvendt efter en uforglemmelige tur til Trofeo Malgratense cup i Spanien — med flot støtte fra Lystrup Sognstøtte.

U15 drengene tog afsted fra klubhuset i Lystrup en tidlig fredag morgen. Bussen skulle deles med et hold fra Fjerritslev, som vi hurtig fik skabt et rigtig godt forhold til, faktisk heppede holdene på hinanden under hele turnering og tilbragte meget tid sammen på hotellet.

Relation til holdet fra Fjerritslev blev så god, at vi allerede nu planlægger en tur til Lemone cup i Italien til næste år.

Spillerne på U15 er på turen til Spanien ligeledes blevet rystet rigtig godt sammen, og drengene har fået styrket deres venskaber, og de sociale relationer på holdet er nu endnu stærkere end tidligere.

I turneringen i Spanien blev Lystrup 1 puljevinder og endte samlet set på en flot 4. plads i turneringen, og Lystrup 2 endte som nr. 5 i deres pulje og en flot 8. plads i turneringen.

Mellem de kampe, vi spillede i Spanien, fik vi mulighed for at få en rundvisning på Camp Nou samt mulighed for at se Barcelona spille mod Manchester City ligeledes på Camp Nou onsdag aften.

En kæmpe oplevelse for alle og en skøn afslutning på nogle gode dage i Spanien.

Dette havde dog ikke været muligt uden støtten fra Lystrup Sognestøtte.

Alt i alt var turen hel fantastisk og vil være en oplevelse, der vil blive snakket om længe.

Tusind tak fordi I var medvirkende til at gøre det muligt.​

Lystrup Sognestøtte har bl.a. været med til at dække udgifter til at tage socialt dårligt stillede børn og forældre med på sommerlejr.

Del dette: