Du er her:

En musikforestilling for eleverne fra 0. og 1. klasse
fra Lystrup og Elev skoler

Lystrup Kirke kl. 10    •    Elev Sognehus kl. 13

Historien om De Tre Tanter er inspireret af Elsa Beskows historier om Tante Brun, Tante Grøn og Tante Lilla.

Sammen med pianist Britt Krogh Grønnebæk og deres trofaste maskot, Prik, bringer Tessa Kiilsholm, Malena Rønnow og Emma Oemann de gamle børnebøger til live i en nyskabende og hyggelig børneopera som er målrettet børn og barnlige sjæle.

De tre operasangere har sammen skrevet danske tekster til en række sange og arier fra den klassiske sanglitteratur med afsæt i sangenes oprindelige budskab.

På scenen knyttes sange og replikker sammen til en underholdende scenisk fortælling, hvor børnene bliver inviteret til at deltage aktivt.

Efter forestillingen har børnene også mulighed for at stille spørgsmål og for at se og røre ved kostumer og rekvisitter.

Vi glæder os til at se de yngste elever fra både Lystrup og Elev skole.

Britt Krogh Grønnebæk
(klaver)
Uddannet fra solistklassen på
konservatoriet i Odense.

Emma Oemann (Tante Lilla, mezzosopran)
Kandidatgrad som klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium, toårig master ved The Royal Conservatory of Scotland, Glasgow.

Malena Rønnow (Tante Grøn, mezzosopran)
master fra konservatoriet i Bruxelles og kandidat på performerlinjen fra konservatoriet i Odense.

Tessa Kiilsholm (Tante Brun, sopran)
kandidat som musikerperformer fra Syddansk Musikkonservatorium.