Kreditering og copyright

Også når det gælder internettet,
er der spilleregler, som skal overholdes.

Billeder og copyright

Vi har været i kontakt med en række fotografer, som har stillet deres billeder til rådighed for vores hjemmeside. Derfor må du ikke uden videre kopiere billeder fra siderne.

Send en mail og forhør dig, om du må kopiere — lystrupkirke(at)mail.dk. Så får du en svarmail.

Slet mit foto
Hvis du ser dig selv på et foto og ikke ønsker at blive set i den pågældende sammenhæng, så mail venligst til lystrupkirke(at)mail.dk. Giv en beskrivelse af billedet og siden, det fremkommer på.

Kreditering

Tak til vores fotografer og illustratorer
Arne Illeborg, Benjamin Falberg, Christianskirken Berlin, Ester Haderup, folkekirken.dk, FDF og KFUM-spejderne i Lystrup-Elsted-Elev, Hans-Henrik Ruus, Inge Lynggaard Hansen, John Lauritzen, Jørgen Løvstad, Lasse Mejlvang,  Peder Høy Kristensen, Preben Bager, Rune Hansen, Tage Lindegaard, Tage Petersen, Trine Niebuhr og alle de frivillige i begge sogne.

Kopiering af tekst

Du må gerne citere fra vores sider. Husk at gøre det ordret og angiv enten Lystrup-Elev pastorat som kilde — eller sognepræst Hans Boas, hvis det drejer sig om citat fra en prædiken eller artikel.

Tommelfinger-regel

God etik foreskriver, at kopieret tekst max må fylde 20% af din egen tekst.