Menighedsmøde

Søndag, den 30 april kl.11

Hvor er vi på vej hen?
Hvordan kan vi fremtidssikre vores kirke?

Det kan du finde ud af på forårets
menighedsmøde i Lystrup Kirke

Forår er ensbetydende med det årlige menighedsmøde, hvor der er mulighed for at møde hele menighedsrådet.

Vi begynder med gudstjeneste i kirken, og bagefter er der kirkefrokost for alle.

Formand for menighedsrådet, Karsten Mumm vil aflægge sin årsberetning og fortælle om planerne for fremtiden.

Kasserer Hans Jørgen Andersen vil give et indblik i kirkens økonomi og det kommende budget.

Som ekstern foredragsholder har vi i år inviteret sognepræst og fremtidsforsker Birgitte Kragh Engholm. Hun vil fortælle om  sin seneste bog 'Den fremtidsgodkendte folkekirke'.

Birgitte vil komme med oplæg til debat og diskussion.

Hvordan kan vi fremtidssikre vores kirke i Lystrup, så den fortsat har relevans for alle, som bor i sognet ...

Alle er velkommen til at deltage i menighedsmødet,
og der er naturligvis gratis adgang.

Om foredragsholderen

Birgitte Kragh Engholm
er sognepræst, udvikler, forfatter & fremtidsforsker.

Hun er uddannet cand.theol og har ud over sine præsteembeder været ansat som kulturattaché på den danske ambassade i Australien.

Siden 2012 har Birgitte Kragh Engholm været ansat som sognepræst og udvikler i Vesterbro sogn, hvor hun sad i daværende kirkeminister Manu Sareens tænketank.

Hun har de seneste år forsket i folkekirkens fremtid, herunder også fremtiden for kirkegården.

Sideløbende har hun skrevet en række artikler og kronikker om fremtidige tendenser og megatrends med betydning for folkekirken på alle niveauer.

I november 2016 udkom hun med bogen “Den Fremtidsgodkendte Folkekirke”, hvor moderne fremtidsforskning for første gang bliver implementeret i den folkekirkelig kontekst.